Mitä tehdä Valpperissa

Frisbeegolfrata

Tutustu Valpperin frisbeegolfrataan, joka avasi porttinsa frisbeegolf-harrastajille vuonna 2021. Sijaintimme Urheilutie 17, 21270 Nousiainen, tarjoaa upean sekoituksen metsäisiä polkuja ja avoimia, pitkiä heittoväyliä.

Rata on tunnettu erityisesti yhdestä Varsinais-Suomen vaativimmasta par 5 -väylästä, jonka pituus ylittää 300 metriä. Talvikaudella Valpperin maasto omistautuu hiihdolle, eikä frisbeegolfrataa ylläpidetä talvikunnossapidon osalta.

Nousten Frisbeegolf ry ja Nousiaisten kunta yhdessä huolehtivat radan ylläpidosta ja tapahtumista. Radan vieressä löytyy kätevät parkkialueet, vuokrattavat saunat ja suuri kota. Ulkokäymälät ovat käytettävissä heti parkkipaikan vieressä, ja radalla on ilmaiset heittopaikat.

Valpperin frisbeegolfradan tekniset tiedot:

- Perustamisvuosi: 2021

- Korit: Prodigy

- Väylien määrä: 18

- Heittoalusta: Tekonurmi

- Pinnanmuodot: Tasainen, vähäiset korkeuserot

- Opasteet: Prodigy-opasteet

- Radan tyyppi: Metsärata

- Ylläpito: Kuukausittainen

- Ratamestari ja suunnittelija: Matti Huhtala

- Ilmainen/maksullinen: Ilmainen

Tule kokemaan frisbeegolfin ilo Valpperissa! Tutustu väyläkuvauksiin ja tuloksiin sivuillamme. Tarjoamme pelaajille mahdollisuuden nauttia luonnonkauniista ympäristöstä ja frisbeegolfin monipuolisuudesta. Tervetuloa nauttimaan Valpperin frisbeegolfradan haasteista ja hienoista pelikokemuksista!

Lue lisää täältä:
https://udisc.com/courses/valpperin-frisbeegolfrata-6Axf