Mitä tehdä Valpperissa

Grillaaminen kodassa

Tervetuloa Valpperin sydämeen, missä yhteinen hetki kietoutuu tunnelmalliseen kotaan. Valpperin urheilutalon kupeessa seisova kota tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokoontua yhteen - olipa kyseessä sitten ystävien ilta, perheen juhla tai vaikkapa tiimipäivä.

Kodan lämpö ja valo kutsuvat sinut sisään, ja sen seinät kätkevät sisäänsä tarinan yhteisestä ilosta ja naurusta. Tilaa on riittävästi aina 40 hengelle asti, missä yhteinen hetki saa merkityksensä.

Varaa kota:
https://slotti.fi/booking/saunanjakodanajanvaraus/#/

Kodassa on huolehdittu mukavuudestasi – sähkö, valaistus, pistorasioita ja juoksevaa juomavettä. Valpperin liikunta-aktiviteetit ovat aivan kodan vieressä, joten voitte nauttia kotoisasta tunnelmasta ennen tai jälkeen aktiivisen päivän.

Grillaushetket saavat uuden ulottuvuuden, kun voit valmistaa herkullisia makkaroita kodan lämmössä. Puut odottavat valmiina kodassa, ja lisää löytyy liiteristä. Avaimesi kodan elämykseen löytyy kätevästi avainrasian sisältä kodan oven vierestä, ja pääset sisään omalla koodillasi. (Huomio: Luontohutin ja kodan avaimet ovat erilliset, ja niitä säilytetään eri avainlaatikoissa.)
Poistuessasi, lukitse ovi ja palauta avain takaisin rasiaan. Kodassa koet yhteyden ja yhteisön voiman, ja jokainen hetki jättää jäljen yhteiseen tarinaamme.